Generated Aug-14 13:28:22 GMT

You are not logged in.

Name: Password:

Or: Recover Account (Forgotten Password) / Register new user / Re-send validation email / Main Page

ADVERTISEMENT

Website Discussion, Bug Reports and Abuse Reports

Can't develop a 2nd time

This thread is open.

Posted by Logan5 2010-12-05 16:33:02 GMT


Hi - in game 16246 I am using the develop action to develop away two ports. I was able to develop the first port with no trouble. For the second develop action I tried to develop a second port. When I click submit move I am taken to a blank page. I've tried this half a dozen times and each time it is the same result.

There is iron available for ?1, and I have ?13 to spend.Th

anks!

Posted by D6Veteran 2010-12-05 16:38:15 GMT


In game 16227 I cannot perform a second action. I cannot build, develop or take a loan.

Posted by D6Veteran 2010-12-05 16:38:33 GMT


It takes me to a blank page just as Logan5 has described.

Posted by Logan5 2010-12-05 16:39:43 GMT


I just tried a different game (16306) and the take loan action results in the same behavior.

I'm glad I'm not alone in this!

Posted by cogito 2010-12-05 16:47:50 GMT


Same problem in game 16294 -- can't develop 2nd time.

Posted by dllarson 2010-12-05 18:23:31 GMT


Same here for game 16283. Can't develop a second time.

Posted by Larry This user is a supporter of the site. 2010-12-05 18:45:48 GMT


Cannot make a second move in either [brass=16184][/brass] or [brass=16195][/brass].

Posted by smt This user is a supporter of the site. 2010-12-05 19:08:58 GMT


I can not perform a second in my games.

Posted by PeteC 2010-12-05 22:21:32 GMT


I'm getting the same behaviour as well

Posted by Aeek 2010-12-05 22:21:41 GMT


Can't make my second move in 16247. The blank page. Just before, I had my 16174 turn, the 2nd move building 2 links. How did that work?

Posted by gische 2010-12-05 22:35:48 GMT


Same problem (cannot dev a second time) in GameID=16317.

Posted by Hammerite This user is an administrator. 2010-12-05 22:48:26 GMT


Should be working now, please try again.

Posted by cogito 2010-12-06 00:03:29 GMT


Thank you for the fix!

Posted by Logan5 2010-12-06 04:51:18 GMT


Yep! Thank you!

You must log on in order to post messages.

Click here to return to the Board Page, or here to return to the Main Page.