Generated Aug-06 17:05:06 GMT

You are not logged in.

Name: Password:

Or: Recover Account (Forgotten Password) / Register new user / Re-send validation email / Main Page

Maintenance is currently disabled.

ADVERTISEMENT

Website Discussion, Bug Reports and Abuse Reports

Back side of tiles not working

This thread is open.

Posted by renegade 2009-06-02 13:40:11 GMT


When I click on the tiles to see the back side ( http://wargamessoc.union.shef.ac.uk/brass/tilesbehind1.htm ), I get a blank white screen. I am seeing this problem with FireFox and IE.

Posted by Tub This user is a translator. 2009-06-02 14:16:21 GMT


At home, I have the last version of Firefox and I have the same problem (empty box).
At work, I'm running v2.0.0.13 of Firefox and I don't have the problem (information displayed).

Hope it helps.

Posted by Hammerite This user is an administrator. 2009-06-02 17:48:50 GMT


I'll fix it in a few hours when I get home. If you find next time you try to use the popup that it still shows a blank page, you might be seeing a cached version; refresh by pressing F5.

Posted by Hammerite This user is an administrator. 2009-06-02 21:10:46 GMT


this is fixed now.

Posted by renegade 2009-06-02 22:33:50 GMT


Thanks. I'm curious as to what caused this problem, since it seems like this was working fine for a very long time.

Posted by Hammerite This user is an administrator. 2009-06-02 22:39:52 GMT


When I replaced the tile graphics at the weekend, I used a slightly different convention for the filenames as it had occurred to me that multiple versions of the tile graphics might be needed in the future. I did alter accordingly the pages that display the fronts and backs of the tiles, but it seems like I must have forgotten to upload the new versions of those files.

You must log on in order to post messages.

Click here to return to the Board Page, or here to return to the Main Page.